Complete House Transformation, Hove Park, Brighton and Hove

This ambitious project completely transformed an old fashioned property in Brighton. Together with our skilful architects, our customers chose to modernise the looks of the house with strong colour contrasts and marriage of the warmth of wooden cladding and industrial looking zinc.

Old garage at the front of the house has been demolished and replaced with stunning extension bringing daylight to the inside. At the back, a new dormer created an extra bedroom with beautiful views across the area.

Refurbishment throughout the house included every single room, brand new layout, new bathrooms, bedrooms, kitchen and open-space living room area overlooking spacious terrace and garden, large windows maximising daylight inside and highlighting astonishing views.

Vaulted ceilings added height to the rooms throughout the first floor.Ground floor’s underfloor heating adds warmth to industrial look of the micro cement floor that has been used in this modern interior.

New bespoke concrete retaining wall shave been built to create extended terrace area covered with Sika concrete coatings. The whole project was conducted in two phases, involved wide range of professional trades and highly qualified team with strong leaders in charge. We loved seeing it coming together, it is safe to say that our Customers were very happy with the finished works, as well as us.

Click image to view full size
Contact us to discuss
your needs